In de kijker

  Take Away

  jeugdsportfondscafetaria4 Sterren Jeugdclub

  jeugdsportfondscafetaria

   Breezy Sportmaskers

  breezy_sportmaskers  cafetaria


  volleybalklein

  Een nieuw jaar 2021

  2020 is reeds gestopt eind oktober …, alleen we hebben dat niet gevierd, integendeel. Maar …wij hebben toen al, met de club zeer goede voornemens genomen en

  dat gaf ons binnen de 2 resterende maanden in Mavoc de kans, om een aantal projecten verder uit te werken en nieuwe initiatieven aan te boren. Goede en inspirerende vooruitzichten door MAVOC, DE club met vertrouwen in de toekomst!

  Een overzicht …

  Op vrijdag 26 februari 2021 zullen we op de drink van de vrijwilliger de “peters en meters”, de “follow ups” en de “kapiteins en ploegverantwoordelijken” het project MAVOC 2030 toelichten.

  Op vrijdag 5 maart gaan we dit overdoen voor al onze leden! MAVOC is een club met een engagement en daar zijn jullie, leden de bouwstenen van.

  Op vrijdag 30 april serveren we “Light the Night”, een nieuw concept binnen ons bedrijventornooi. De dag erna proberen we dit te organiseren voor onze eigen clubleden, als een eerste grotere indoor ontmoeting tijdens de nieuwe opstart.

  De sportschool Ho-West in Brugge zal van 24 mei tot 11 juni 2021 een student in Mechelen hebben die als eindwerk onze club zal doorlichten in al zijn/haar facetten.

  Samen met Wavoc willen we onze beider jeugdwerkingen versterken door deel te nemen aan mekaars tornooien. Aanbieden van selectietrainingen van elke leeftijd op beide locaties met toptrainers, staat ook op het verlanglijstje. Wij willen onze jeugd meer dan ooit sterker maken door ook te werken aan: mentale kracht, het ontwikkelen van organisatietalent, het leren omgaan met verschillen en het leren incasseren en relativeren,

  Samen met HZ’93 willen we BeachVolley aanbieden. Beach Club Mechelen (een overkoepeling van verschillende clubs) zal BeachVolley aanbieden aan leden die vanaf 1 mei tot half augustus een BeachVolley competitie willen spelen. Dit zal op verschillende Mechelse locaties kunnen, maar ook in Hofstade.

  Samen met Noorderkempen en Avoc Achel engageren we ons om volgende strategische doelen te stellen: we willen in de geografische driehoek mekaar versterken op diverse vlakken.

  Community

  • Kwaliteitsvolle uitbouw van het sportief niveau met als ambitie de clubs in de breedte te laten groeien en verder te verdiepen. Dit moet resulteren in een groei van de spelende leden, een drievoudige 5-sterren jeugdwerking en een vertegenwoordiging in Liga A bij zowel de heren als de dames binnen de 3 jaar en landskampioenen bij de zowel de heren als de dames binnen de 5 jaar. Voor Mavoc zal dit Nationaal niveau zijn.
  • Het verenigingen en uitbouwen van de volleybal community. De clubs koppelen hun bereik en bouwen dit uit tot de grootste volleybalfamilie van België. Daarnaast verenigen zij hun commerciële partners op een bijkomend netwerkplatform en zetten zij actief in op sportsponsoring. Elke club reikt de hand naar de kleinere clubs in de nabijheid om hen mee te ondersteunen en zo de community verder te vergroten.
  • Organisatorische professionalisering door de bundeling van capaciteit en expertise. Branding, marketing en communicatie wordt op niveau van de clubs ontwikkeld en ondersteund. Daarnaast gaan we als 1 partij de markt op voor aankopen.

  Naast de sportieve werking willen met Welta handbal (onze hoofdpartner in de Plaon) de cafetaria de komende jaren verder uitbaten en er nog meer een clubhuis van maken.

  Supportersclub MAVOC zal opgestart worden, samen sfeer maken bij thuiswedstrijden, jeugdploegen in the picture zetten, naar Liga ploegen gaan kijken, bekerfinales bijwonen. Daarnaast ook het opzetten van een relatie met de ouders en grootouders van onze jeugdleden, waarvoor we ook speciale acties gaan doen.

  Het beleidsplan 2019-2022 is onder de loep genomen en bij de acties en verwachtingen bijgestuurd en aangepast aan de huidige  

  Het is de tijd van wensen, wel ik wens iedereen “veel goesting” om 2021 te starten met open vizier en vele toekomstplannen.

  Er is in bovenstaande tekst zeker “iets” wat jou interesseert. Meewerken aan een positief verhaal geeft energie die we nodig hebben om ons traject verder te zetten, en aan jullie geeft het een goed gevoel en een boost en een betere gezondheid ….   

  Geef een seintje aan één van onze bestuursleden en bouw mee aan dit mooi verhaal ….

  Aan iedereen mooie warme feestdagen en een hoopvol 2021 !!!

  Stef

  25.12.2020


  ik wil volleyballen bij mavoc

  Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!

  knopnieuwsbrief

  Onze activiteiten

  wo jan 27 @20:00 -
  Meeting Mavoc 2030
  vr feb 26 @20:00 -
  Vrijwilligersdrink
  vr mrt 05 @20:00 -
  Meeting Mavoc 2030
  za mei 01 @08:00 -
  Aanbod BeachVolley
  za mei 15 @08:00 -
  BeachVolley Tornooi - Hofstade
  vr mei 21 @20:00 -
  Ledenfeest
  zo mei 23 @08:00 -
  Fietstocht
  vr juni 04 @19:00 -
  Recreantentornooi (o.v.)
  za juni 26 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Hofstade
  zo juni 27 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Hofstade
  do juli 29 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Mechelen
  vr juli 30 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Mechelen
  za juli 31 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Mechelen
  zo aug 01 @10:00 -
  BeachVolleyTornooi - Mechelen
  za aug 07 - za aug 07
  BeachVolleyTornooi - Hofstade
  zo aug 08 - zo aug 08
  BeachVolleyTornooi - Hofstade
  zo aug 29 @10:00 -
  Dag van de MAVOC trainer
  Secretariaat: Tim Van Uytfang, Breendonkstraat 253/2 - 2830 Tisselt, secretaris@mavoc.be – 0486/26.86.18
  Zetel: ’t Veer 17 - 2800 Mechelen | Stamnummers: AA2156 (VVB) AN593 (SPORTA) | Rekeningnummer: BE52 0688 9982 8409