Zoals de media al voldoende hebben gecommuniceerd is de volleybalcompetitie uitgesteld tot na de herfstvakantie. Maar met de nieuwe maatregelen van Volley Vlaanderen en AGB Sam zijn we in de mogelijkheid van te blijven trainen. Uitzonderlijk deze week is er geen training voor senior- en jeugdploegen (met uitzondering volleybalschool) owv herschikking van trainingsschema.

Trainers worden vandaag gecontacteerd door leads stuurgroepen (Brian: gewest en sporta; Tinus: prov en promo/nationale; Amparo: jeugd) met een voorstel van een trainingsschema voor de komende 4 weken. De trainers bespreken dit schema eerstdaags met hun team en ten laatste donderdagavond 15/10 moeten de trainers laten weten aan Amparo of hun team ingaat op het voorstel. Het aangepast trainingsschema zal hierna dit weekend online geplaatst worden

Na 1 week wordt dit geëvalueerd door de SOC. De SOC wil er alle leden op wijzen dat er coronaproof wordt getraind (max 6 spelers per terrein, iedereen gaat op 2 terreinen trainen, kleedkamers blijven gesloten, bij inbreuk worden trainingen stopgezet, zaalwachters zullen er streng op toezien)