Aan alle Meisjes en Jongens U17, U15, U13, U11 en ouders.

Op dit moment zitten we allemaal nog in lock-down-light stilletjes te hopen dat we terug kunnen beginnen volleyballen. Mogelijks zal het nog even duren voor we terug een balletje met onze ploeggenoten kunnen slaan. Op dit moment weten we nog niets honderd procent zeker of in augustus terug kunnen starten. Alsook of we onze jeugdstage kunnen laten door gaan. Toch stellen wij de inschrijvingen al open. Vandaar deze brief.

Jeugdstage 2020: 11, 12 en 13 september

OPGELET! Vanaf dit jaar gaan we in september op stage. Zo hebben we een ideale voorbereiding op het seizoen. We trekken dit jaar opnieuw naar  “’t Pelterke” (jeugdlaan 4, 3900 Neerpelt) en dit van vrijdagavond 11 september tot zondagnamiddag 13  september. Het vertrek is voorzien rond 18u en ook de terugkomst op zondag zal rond 18u zijn.
Hoe het volledig programma er uitziet en wat jullie moeten en juist niet mogen meenemen verneem je in een volgende brief, nadat je bent ingeschreven.

Hoe schrijf je nu in:

  1. Je meldt je deelname via dit formulier: jeugdsportstage “t’ Pelterke”
    Opgelet! De medische fiche moet direct ingevuld worden anders ben je niet ingeschreven. Eventuele verandering in medische gegevens kunnen later gecommuniceerd worden.
  2. Het inschrijvingsgeld bedraagt net als vorig jaar 75 euro. Inclusief de 2 busritten, eten ter plekke, sporthal, …
    Maar door de Coronacrisis moeten jullie de betaling nog niet uitvoeren. Er zal later (augustus) gevraagd worden om het bedrag over te schrijven als we zeker weten dat de stage kan plaats vinden.
  3. Schrijf ten laatste op 28/06/2020 in. We weten dat dit ver op voorhand is maar door de nieuwe datum van de stage hadden we graag sneller een zicht gehad op het aantal deelnemers.

Aan de ouders wensen wij het belang van deze stage te benadrukken. Zij is van groot belang voor zoon of dochter, de ploeg en de club. Naast het sporttechnische, wordt hier sterk gewerkt aan de vorming van een (h)echt team.
Wij rekenen dan ook op een maximale aanwezigheid van onze jeugdleden.

Met sportieve groeten,
De trainers en de animatoren   
                                    
Stagecoördinator
Hans Buelens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0478/52 65 75